En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil olabilir.

Yangın ve ivedi mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu kısım bazı modellerde alışılagelen kapı koluna mümasil. 

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair mütehassıs olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve deruneride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme tırı vırılukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi nasıl ki kapılardır. Bu baplar 360 derece ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye mütenasip halde üretilmeleridir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı sertya kapanmaktadır.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz esen ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden pahaı Yangın Merdiveni Kapısı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 2500 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve sarsıntı afetlerinde bile en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında daha yeğin anlaşılacaktır.

İnsanların şişko evet da tekil olarak yaşadığı parçalanmamış mimarilarda yangına karşı önlemlerin tehlikeli bir şekilde hileınması zorunludur. Kıvılcım, ısı kadar yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama ulaşımını zorlaştıracak yangın kapıları kullanılmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirim kurtarmaktadır.

Report this wiki page